Post by decoopabomer on Mar 16, 2022 14:24:00 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beat Racing:Car \u0026 EDM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beat Racing:Car \u0026 EDM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Mīklas par ģeneratoru zeltu ▞▞▞
▞▞▞ Beat Racing:Car \u0026 EDM 2022 version ▞▞▞
Jauki
Ļoti jauka spēle😍😍un ļoti jaukas dziesmas šajā spēlē man patīk šī spēle un dziesmas❤❤❤❤❤❤❤❤ bet dažas problēmas ar reklāmām, bet man joprojām patīk šī spēle😅😅 man patīk šī spēle un dziesmas😘😘😘
Beat Racing:Car & EDM Glazba ivg
ES mīlu šo spēli. Es šai spēlei devu 100 no 100.
Patīkami spēlēt, bet pārāk daudz reklāmu, un tas nav labi. ES neieredzu to.
skumji
Šī it kā ir bīta spēle, bet hiti pat bieži neatbilst rīmei un gadās, ka klausies mūziku un telefons ik pa laikam vibrē. Nemaz neizaicinoši, visas dziesmas aizslēgtas, tikai ar video (vai īstu naudu), es labprātāk atgrieztos pie klavieru flīzes 2... Es gaidīju vairāk.
Beat Racing:Car & EDM সংগীত ccl
Uywyoyuqkdlfrsgrlaua un skaņas vannas tagad darbojas sonic Dash sonic Dash Sonic 4 Sonic Force
Crying Suns Стратегии rwut
Tas bija diezgan slikti, ne lieliski, bet ne slikti man nepatīk, kā brauciens pārvietojas kopā ar automašīnu, un man arī nepatīk klikšķēšana, kad nosit kādu no sitieniem un sitieni ir izslēgti ar vibrāciju
Spēle ir laba, bet nedaudz garlaicīga. Šķiet, ka bumbiņas nesakrīt ar dažu dziesmu ritmu, un stūre ir pārāk jutīga. Bija jautri mazliet spēlēt, bet ne tik daudz kā citas ritma spēles
Vidēji tas ir nedaudz sarūgtināts, jo jums nav Visās dziesmās nav grupas dalībnieku ne tikai tāpēc, ka ritms nešķiet saistošs vai kā es domāju, ka tas izklausītos.
Suņi un labākais veids, kā iegūt iespēju
Man patīk spēle, bet katra spēle, ko spēlēju, man nepatīk dziesmas, piemēram, jeez dod iespēju cilvēkiem, kuri nevēlas dzirdēt tās pašas trakās popdziesmas bajiljonus reižu. Varbūt roks. Man patīk roks.
Mīl dziesmas
Omg šī ir mana sapņu spēle everrrr, man tā ļoti patīk, bet viena lieta, ko es vēlos, lai tā būtu tur, ir tā, lai tā nebūtu bezgalīga
Ok echKrmedma na cbd my ex ppl Zk DC vai so me sc me s ra nas na jao j
Beat Racing labar
Beat Racing:Car & EDM Mūzika irnc
Es iedevu 4, jo tam vajadzētu būt arī bezgalīgam režīmam, un tas ir labs
Es piešķiršu to zvaigznei, jo mūzika bija laba, bet pilsētas funk iesūcēja cilvēkus, kas dziedāja to ļoti tālu, tāpēc nekas labs
Lieliska spēle. Pārāk daudz reklāmu
Kāpēc nav lamborghini vision gt un aventador?
tas ir diezgan labi, bet ir daudz reklāmu, piemēram, katra reize, kad jums neizdodas, atkal ir jautri, iemesls, kāpēc es balsoju par 2 🌟, ir tāpēc, ka ir apmēram 1000 REKLĀMU!!!!!
Tā ir laba spēle, taču dziesmu importēšana nedarbojas
Ļoti daudz publikāciju
Dziesmas ir lieliskas. Nav traucējošu reklāmu. Man patika automašīnas, ko spēle man katru reizi dod. Šī spēle ir lieliska
Šī spēle ir lieliska. Neuztraucieties par reklāmām. Es saprotu, ka jums, puiši, kaut kādā veidā ir jāpelna nauda. Ik pa laikam skatos reklāmas. Es ceru, ka jūs kādreiz izlaidīsit slepkavas spēli, lai jums nebūtu jāpaļaujas uz reklāmām kā galveno ienākumu avotu.
Man tas patīk, bet es to lejupielādēju, jo tajā ir bts dziesma, bet nebija daudz, es ceru, ka jūs (izstrādātājs) varat ievietot vairāk bts dziesmu, piemēram, sviests, spiring day, home, dionysus, etc.tq, lai izveidotu šo lietotni. Man tas patīk . Bet plis ielika mero bt dziesmu...cheballl
Tikai 2 zvaigznes
ES mīlu šo spēli
Usudjr d
Beat Racing:Car & EDM Music ovz
TAS IR TIK SLIKTS F UN S VĀRDS TRĪS YSAR VECĀ SPĒLĒ IMMA ZIŅOT PAR ŠO SPĒLI
Beat Racing:Car & EDM Zene iyx
Js🕋🕋🕋🕌🕌🕌🕌🕌🇺🇲🇺🇲🇺🇲🖤🖤🖤🖤🥀🥀🔥
Man patīk visa mūzika, un man patīk, kā jūs varat pielāgot savu automašīnu, šī lietotne ir viena no manām iecienītākajām lietotnēm katru dienu, kad es to spēlēju, un es esmu ļoti labs 👍
Nē nē ne vakariņas