(Android) Learn Spanish Vocabulary цхеат цоде за неограничене примогеме
Mar 16, 2022 14:03:11 GMT -8
Post by decoopabomer on Mar 16, 2022 14:03:11 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Spanish Vocabulary ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Spanish Vocabulary IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде за неограничене примогеме ▞▞▞
▞▞▞ Learn Spanish Vocabulary 2022 version ▞▞▞
Муи биен
потпуно незадовољан
Штета апликација
Стварно добар. Уживао сам у учењу шпанског са њим.
Imparare il Vocabolario Spagnolo Istruzione spc
Користио сам неколико других апликација, ово је убедљиво једна од најбољих! Волео бих да можете зарадити друге нивое уместо да трошите новац. Рекламе нису лоше. Свиђа ми се чињеница да ова апликација појачава различите способности учења. Одлична апликација и топло препоручујем!
Learn Spanish Vocabulary கல்வி itr
Невероватне технике и веома ефикасне методе и веома промишљен тим. Препоручује.
Learn Spanish Vocabulary Haridus drv
епско хвала &лт;3
Само неколико најзанимљивијих лекција су бесплатни. Уместо тога бих препоручио Влингуа, Дуолинго или Флуенз.
Једноставан и ефикасан.
Веома добра апликација за учење шпанског речника.
Добро искуство
Веома опуштено и пријатно
ово је заиста корисно, препоручио бих свима који су заинтересовани да науче шпански у апликацији
Одлична апликација. Посебно сам изненађен што ме редовно наводи да ревидирам речи. добра карактеристика. постоји само један разлог зашто му не дајем 5 звездица. У вежби где корисник треба да унесе реч, прилагођена тастатура је изузетно непријазна за коришћење. Многе сам знао да спелују ту реч, али су погрешили јер слова нису тамо где моји прсти очекују да буду или зато што сам случајно додирнуо суседно слово или тастер са знаком питања. Више бих волео обичну тастатуру, па размислите о додавању те опције
Ја сам из Азербејџана 🇪🇸. Изгледа тако корисно. Више волим да га користим ♥
било је забавно
Лепо🤗🤗
Одлична апликација за оне који споро уче
То је савршен. Волим то ♥♥♥
Верујем да је са сигурношћу рећи да сам коначно пронашао шпанску апликацију која је успела да ме одушеви учењем, а да истовремено задржи фокус. Сећам се да сам се питао зашто постављају дугме за понављање далеко од следећег/претходног дугмета, али да будем искрен, да је близу њега, заспао бих одмах док би понављао речи. Извините због дугачког пасуса, али укратко волим цео изглед ове апликације и одличан је за све типове ученика, чак и за лење ученике попут мене. Биг Уп
Греатттттттт
<a href=""></a>
Learn Spanish Vocabulary शिक्षा fudk
одлична апликација за учење шпанских речи, заиста ради. Веома добар у куповини апликација, можете купити нови ниво када вам затреба. Много вам хвала! 5 звездица
Волим га💝😍
ОДЛИЧНА ОДЛИЧНА АПЛИКАЦИЈА, ПОТПУНО ПРЕПОРУЧУЈЕМ АЛИ ЗА САДА, АКО СЕ ГРЕШИ ЗБОГ КОНСТАНТНИХ ОГЛАСА, МОЖЕ ДА БУДЕ И МОЈ ТЕЛЕФОН, АЛИ ИЗГЛЕДА ДА НЕ МОГУ ДА ДОЂУ НА ДЕО ЛИНКА ДА СТЕ ПОВЕЗАЛИ РЕЧИ ЛИНК ЗБОГ БУГОВА. .ЗНАМ ДА ОГЛАСИ ЗАРАЂУЈУ НОВАЦ АЛИ НВМ САМО МОЈЕ МИШЉЕЊЕ... ОДЛИЧНА АПЛИКАЦИЈА 💯 НАСТАВИТЕ ТАКО ‼
Learn Spanish Vocabulary Education fjqx
добро за почетнике. тражи арапску верзију
Велики...
Ово је фантастична апликација. Можда најбоља ствар коју сам икада преузео. Ова апликација садржи много речника. Дајем само 4 звездице јер нажалост ова апликација не учи граматику .Иначе би била савршена апликација 🙂
То је лепо
ЛОШЕ што не можете научити из овога!!
свако добро.
најбоља апликација икада за учење шпанског....👍👍